Energi Mästerskap Kurs: Upptäck den inre kraften av självmedvetenhet och självläkning

Välkommen till Energi Mästerskap Kursen. Delta i denna transformationsresa och använd den oändliga inre kraften för att förverkliga ditt sanna potential. I denna kurs erbjuder vi verktyg för att få tillgång till Akasha-arkiven, upptäcka obalanser och utveckla din intuition. Dyk in i världen av energi, medvetande och självbehärskning.

Utforska språket av energi och tolka subtila ljud, vibrationer och energisignaler för att identifiera obalanser och hinder. Genom att utvidga din medvetenhetsperception kan du läsa energi och intuitiva signaler ännu djupare.

Använd obalanser inom dig själv och andra som en kompass för att dyka djupt in i själen och avkoda visdom och riktlinjer för din tillväxtresa.

Gör dig redo för en fascinerande resa för att utforska Akasha-arkiven. Detta är ett universums bibliotek som innehåller alla själars upplevelser och visdom. Lär dig hur du får tillgång till denna kunskapskälla och få en djupare förståelse för obalanser och utmaningar.

Lär dig verktyg och färdigheter för att identifiera och balansera obalanser inom dig själv och andra. Utforska olika tekniker som meditation, energiarbete, tarotläsning, balansering och intuitiva övningar.

Denna kurs erbjuder en dynamisk och njutbar lärandeupplevelse med teoretisk kunskap, praktiska aktiviteter och verkliga fallstudier. Genom praktiska övningar och guidade meditationer kan du fördjupa din förståelse och färdigheter inom energiläsning, tillgång till Akasha-arkiven och identifiering av obalanser.

Kursen inkluderar över 50 videor och låter dig lära dig steg för steg. Efter att ha slutfört kursen kommer du att kunna navigera självsäkert i världen av energi och medvetande och ha en kraftfull uppsättning färdigheter för självmedvetenhet och självläkning.

För mer information och anmälan, besök vår webbplats www.gabigal.com. Vi ser fram emot att starta denna underbara transformationsresa tillsammans!

Registrera här

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top